Despre noi

Despre noi
WELCOME TO C.M.V. DR. MUȘU

C.M.V. DR. MUȘU este un proiect născut din grijă și dragoste pentru prietenii necuvântători și vă stă la dispoziție atât în București cât și în Ilfov, cu servicii medicale veterinare, inclusiv urgențe, farmacie veterinară, pet shop și cosmetică pentru animalele de companie, toate în cabinetul din strada Soldat Mihale N. Stelian, sector 3, la o unitate medicală veterinară modernă, unde tratăm cu blandețe orice pacient și oferim toate premisele pentru a-i asigura forma maximă, dată de o sănătate perfectă.

Oferim o gamă variată de medicamente, suplimente și produse de îngrijire de la fabricanți de top, păstrând regula calității la prețuri accesibile. Oferta farmaciei veterinare  C.M.V. DR. MUȘU acoperă orice nevoie a paciențilornostri în cadrul tratamentului recomandat de medicul veterinar, inclusiv vaccinuri, venind în sprijinul efortului acestuia de a asigura cele mai bune servicii pentru animale, țn același loc, pentru a ajuta stăpânii să economisească timp și energie, atunci când in la veterinar și pentru a nu supune animalul de companie la un stres suplimentar.

C.M.V. DR. MUȘU va astepta cu animalutul dumneavoastra de companie pentru a beneficia de metode moderne diagnostic si tratament.

La C.M.V. DR. MUȘU rezolvam orice problema medicala, indiferent de gradul de complexitate, in cel mai scurt timp.

Pe lângă hrană și afecțiune, animalul de companie are nevoie și de vizite regulate la medicul veterinar, pentru a fi în formă maximă și a-l avea cât mai multă vreme alături de noi. Pentru o îngrijire adecvată. vă stăm la dispoziție la C.M.V DR. Mușu, cabinetul veterinar unde fiecare pacient necuvântător revine de bună voie, ca urmare a tratamentului blând, netraumatizand și a condițiilor moderne de diagnostic și tratament, care mermit veterinarilor să rezolve orice problemă medicală, indiferent de complexitatea ei, în cel mai scurt timp.

C.M.V. DR. MUȘU este una din cele mai solicitate unități medicale din București, datorită echipei foarte bine pregătită, serviicilor de calitate și a prețurilor acceptabile. Pentru fiecare pacient avem o abordare personalizată. în funcție de temperamentul acestuia.

Vă așteptăm cabinetul nostru, într-un mediu unde asigurăm toate condițiile pentru ca fiecare pacient să se bucure de sănatate și energie, să se joace și sa îi umple de bucurie pe cei din familia sa!

evaaa
1
Peste 12 ani experiență
1
Peste 1000 de animale consultate, tratate, operate și salvate
1
Medici Veterinari pregătiți să vă salveze animăluțele
1
Cadre medicale pregătite să facă față oricărei urgențe medicale
Sănătatea animalelor dumneavoastră este responsabilitatea noastră

seriozitate, profesionalism, poți să-i apelezi pentru orice problemă legată de animăluțul tău

Mihui Carmen Stăpâna lui Grasu, un adorabil Pechinez Imperial Alb

Recomand cu caldura! Sunt profesionisti si iubesc foarte mult animalutele! ❤

Banciu Alexandra Stăpâna celei mai jucăușe cățelușe

Super ok! Recomand cu toata increderea! Foarte seriosi si foarte energici! Profi!

Ghirda Cătălin & Eva -Best Drama Queen Ever